گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تعلیق نشست دیپلماتیک امارات با تل آویو و واشنگتن

امارات دراعتراض به اقدامات اخیر نتانیاهو برای سوء استفاده از ولیعهد ابوظبی در انتخابات، نشست دیپلماتیک با آمریکا و رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 18
کد خبر: ۸۱۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آکسیوس امروز (پنج‌شنبه) در گزارشی اعلام کرد امارات متحده دراعتراض به اقدامات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر صهیونیست‌ها، برای نامبردن از ولیعهد ابوظبی به عنوان هوادار خود در انتخابات، اجلاس سران در ابوظبی را تعلیق کرده است. این نشست قرار بود میان مقامات آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات در ابوظبی برگزار شود.

 

این اولین بحران بوجود آمده میان امارات و رژیم صهیونیستی، پس از عادی‌سازی روابط میان دو طرف در ماه اوت (مرداد) سال گذشته است.

 

آکسیوس در این باره نوشت: «امارات از نتانیاهو برای استفاده از ابوظبی در سیاست داخلی خود عصبانیست.»

 

نتانیاهو سه هفته پیش مکالمه‌ای تلفنی با «محمد بن زاید» ولیعهد سعودی‌ها برقرار کرده و از او خواست تا امضای قرارداد عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و سودان در ابوظبی برگزار شود.

 

ولیعهد امارات با این پیشنهاد موافقت کرد، اما خواستار آن شد که مقامات دولت بایدن نیز در این مراسم حضور داشته باشند. این مراسم بنا بود اوایل ماه آوریل (فروردین) و پس از برگزاری انتخابات رژیم صهیونیستی انجام شود، اما نتانیاهو در حال حاضر پافشاری می‌کند تا پیش از انتخابات نیز سفری به ابوظبی داشته باشد.

 

امارات این سفر نتانیاهو را برای گرفتن عکس‌هایی با ولیعهد ابوظبی ارزیابی کرده و اعلام کرد او قصد دارد تا بن زاید را هواداری از خود معرفی کند. با این سفر پیش از این موافقت شده بود، اما به دلیل تنش‌هایی میان صهیونیست‌ها و اردن تاکنون میسر نشده است.

 

نتانیاهو در تمامی سخنرانی‌های اخیر خود اصرار به برگزاری این سفر داشته و اعلام کرده است ولیعهد ابوظبی وعده ۱۰ میلیارد دلار کمک به صهیونیست‌ها را داده است.

 

اما در مقابل امارات به این مسئله واکنش داده و گفته کمک مالی به رژیم صهیونیستی تنها با هدف اقتصادی انجام خواهد شد و هیچ انگیزه سیاسی در آن نخواهد بود.

 

اکنون نیز در واکنش به این اظهارات نتانیاهو، امارات اعلام کرد از سفر نخست‌وزیر صهیونیست‌ها به امارات پیش از برگزاری انتخابات در سرزمین‌های اشغالی جلوگیری خواهد کرد. شب گذشته نیز هاآرتص از لغو سفر نتانیاهو به امارات برای پنجمین بار خبر داده بود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر